Drenthe vakantieparken

Een verblijf op een vakantiepark in Drenthe, het land van Bartje, is een heerlijke onderbreking. Of je nu gaat voor een midweek of een weekend, in Drenthe kun je alle kanten op. Bos, veel open water en pittoreske dorpjes vormen het Drentse landschap. Daarnaast heeft Drenthe vele interessante bezienswaardigheden en attracties die je tijdens je midweek of weekend weg kunt bezichtigen of bezoeken. Kortom. Een verblijf op een vakantiepark in Drenthe zorgt ervoor dar de batterij helemaal opgeladen wordt en dat je kinderen de tijd van hun leven hebben.

Vakantiepark Giethoorn

Vakantiepark Giethoorn is gelegen bij het historische Drenthse plaatsje Giethoorn direct aan een groot recreatief meer. Voor watersport en natuur ...
Check aanbieding >
vakantiepark-Hunzedal

Vakantiepark Hunzedal

Vakantiepark Hunzedal in het Drentse Borger is een walhalla voor kinderen. Hunzedal heeft alle ingedienten voor een geslaagde midweek of ...
Check aanbieding >

Bospark Lunsbergen

Bospark Lunsbergen ligt in de provincie Drenthe direct naast het natuurgebied Gieten-Borger. Het autovrije vakantiepark is gelegen in een bos ...
Check aanbieding >

Waar ligt Drenthe?
Drenthe is gelegen tussen de provincies Gelderland, Overijssel, Friesland en Groningen. Wie naar een vakantiepark in Drenthe wilt rijden kan vanuit Noord en Zuid Holland via de Flevopolder Drenthe bereiken. Vanuit Brabant en Limburg kun je het beste via de a28 en a50 richting Groningen rijden.

Bezienswaardigheden Drenthe
De oeroude hunebedden, kamp Westerbork of het kasteel van Coevorden. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat er allemaal te zien is in Drenthe. Naast deze drie bezienswaardigheden zijn er diverse musea waar je de geschiedenis van Drenthe kunt beleven. Het Ellert en Brammert museum of het Drents museum in Assen zijn hier enkele voorbeelden van.

Attractieparken Drenthe
Drenthe heeft voor de jeugd genoeg mogelijkheden. Attractiepark Sprookjeshof, dierenpark Emmen, Speelstad Oranje, Plopsa Indoor in Coevorden of Kabouterland zijn enkele attractieparken die voor plezier voor zowel jong als oud zorgen. Wie op een vakantiepark in Drenthe verblijft is relatief dicht bij deze attracties. Vaak binnen een straal van 30 tot 50 km.

Vakantieparken Drenthe overzicht
Onderstaande vakantieparken pagina’s geven uitgebreide informatie over een te bezoeken vakantiepark in Drenthe. Bekijk snel of een park voldoet aan je wensen. Bijvoorbeeld kindvriendelijk, bosrijk met een subtropisch zwembad of vlakbij een dierentuin- of attractiepark.
Hunzedal, Borger (een waar feest voor kinderen)
Bospark Lunsbergen, Borger (gelegen in een bos)
Hof van Saksen, Nooitgedacht (Luxe vakantiepark met veel ruimte)