CenterParcs Zandvoort

Centerparcs-Zandvoort
Check nu de mogelijkheden voor Center Parcs Zandvoort aan Zee. Wie op zoek is naar een week of weekend weg in aan de Noordhollandse kust en toch dichtbij een stad als Amsterdam of Haarlem zit ideaal op dit aantrekkelijke vakantiepark in Zandvoort aan zee. Meer weten? Check alle informatie over vakantiepark Zandvoort aan zee en selecteer de periode wanneer je hier eventueel wilt verblijven. Met je gezin, vrienden, familie of lekker met zń tweeen.

Centerparcs Zandvoort

Het kindvriendelijke vakantiepark Park Zandvoort ligt op de perfecte plaats, namelijk in één van de meest geliefde badplaatsen aan de Hollandse Noordzeekust. Centerparcs Zandvoort werd in 1990 geopend als Gran Dorado maar werd in 2009 onderdeel van het CenterParcs concern.

Op Centerparcs Zandvoort kun je een strandvakantie combineren met een bezoek aan Amsterdam of Haarlem. Midden op het park kan iedereen helemaal los gaan op het waterpark Aquamundo. Een lange glijbaan, kinderbad, bubbelbad zorgt ervoor dat tijdens slecht weer ook volop van water kan worden genoten. Daarnaast zijn er vele andere faciliteiten om je niet te vervelen. Je kunt fietsen huren, tennissen, skaten, squasen en vele andere activiteiten. Daarnaast is er een bowlingbaan, midgetgolf terrein, jeu de boule veld en leuke restaurantjes.

Ben jij geinteresseerd in een verblijf op Vakantiepark Zandvoort van Center Parcs? Check dan hier de mogelijkheden en kies de beste prijs in de periode dat je er wilt zijn. Wij tonen altijd de meest up to date prijzen en als er eventueel een aanbieding voor Centerparcs Zandvoort is tonen wij deze na een klik op de “meer info” button. Bekijk of er eventueel op dit moment last minute bungalowpark aanbiedingen Zandvoort beschikbaar zijn. Geniet van je weekend, midweek of langere periode met gezin, vrienden, familie of lekker met zń tweeen.