Parc Emslandermeer

EmslandermeerParc Emslandermeer ligt bij Vlagtwedde in Zuid-Oost Groningen, tussen Drenthe en Duitsland en in een prachtig groene omgeving. Verblijf in een comfortabele bungalow in het natuurrijke Zuid-Oost Groningen. In de ‘staart’ van Groningen – waar prachtige landschappen worden afgewisseld met authentieke dorpjes – verblijf je een weekend op een luxe bungalowpark, in een nét zo luxe bungalow. Neem een duik in het subtropische zwembad, sla een balletje op de 9 holes golfbaan of stap op de fiets en rijd vanaf het park zo de ongerepte natuur in. Voor het ontbijt en het diner hoef je niets te regelen, want dat is allemaal inclusief. Geniet heerlijk met z’n tweeën óf met je gezin of familie. Er gaat niets boven groningen!
In een prachtig groene omgeving, waar de ongerepte natuur je uitnodigt voor ellenlange wandelingen of fietstochten en waar het cultuur snuiven in de bijzondere stadjes of dorpjes alleen al een feestje is, ligt dit mooie bungalowpark.

De omgeving
Denk je aan Groningen, dan denk je vaak aan uitgestrekte akkers, klei, dijken en een verre horizon. Maar kom je in de ‘staart’ van Groningen, in het gebied Westerwolde (en laat daar nou nét dit park liggen), dan ga je toch aan jezelf twijfelen. Is dit wel echt Groningen? Jazeker! De kronkelende beekjes, voorzichtige glooiingen in het land en het afwisselende landschap met bossen, heide en water lenen zich uitstekend voor het maken van lange wandelingen, fietstochten én als het weer meezit: boottochten. Net buiten het park vind je tal van wandelroutes door ongerepte natuur, waar je werkelijk je ogen uit zult kijken.

Vergeet ook zeker niet een bezoek te brengen aan één van de indrukwekkende dorpjes van Westerwolde, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Liever weer terug naar het heden? Ga dan lekker shoppen in het gezellige Groningen, want ook daar ben je zo! Een dagje uit met het hele gezin? Dierenpark Emmen en speelstad Oranje zijn zeker aanraders!

Parc Emslandermeer
Parc Emslandermeer zorgt er met alle plezier voor dat al je dagelijkse ‘beslommeringen’ tot het minimum worden beperkt. Je hebt tenslotte toch ook gewoon vakantie? Uitgebreide faciliteiten als een subtropisch zwembad, een restaurant, snackbar, een midgetgolfbaan, tennisbaan en zelfs een beautysalon maken dit verblijf – voor jong en oud – onvergetelijk. Neem een heerlijke duik in het zwembad waar je baantjes kunt zwemmen of lekker kunt dollen met de kinderen en terwijl de kinderen bijkomen, loop jij stiekem even bij Little Beauty naar binnen voor een behandeling. Herboren weer thuiskomen? Dat gaat zeker lukken. Vanaf het restaurant – waar je geniet van heerlijke maaltijden – heb je een prachtig uitzicht op de 9 holes golfbaan. Hier is iedereen – met of zonder GVB – welkom. Eén rondje golfen is zelfs inclusief!

Waar is het?

Adresgegevens

Parc Emslandermeer
Laan van Westerwolde 15
9541 ZA Vlagtwedde